termeszetes_progeszteronNagyon fontosnak tartjuk elmondani, hogy a célunk semmiképpen sem a természetbe való beavatkozás. De be kell látnunk, hogy a szintetikus és xeno-ösztrogénekkel mi voltunk azok, akik beleavatkoztunk a természet rendjébe, mi voltunk azok, akik felborították az egyensúlyt sok évtizeddel ezelőtt.

Éppen ezért most ránk hárul a feladat, hogy a testünknek segítséget nyújtsunk és visszaadjuk neki azt, amit elvettünk…

Ezért a hangsúly azon van, hogy csak és kizárólag természetes (természetazonos) progeszteron hatóanyagot szabad erre a célra alkalmazni gyógynövények kivonatából előállítva és azt is csak fiziológiai mennyiségben szabad visszajuttatnunk, hogy a végeredmény ugyanolyan legyen, mintha maga a szervezet tette volna mindezt.

A legideálisabb erre a transz-dermális alkalmazás, azaz a bőrön keresztül, krém formájában. A progeszteron szájon (emésztőrendszeren) át való bejuttatása rendkívül alacsony hatékonyságú. Viszont a transz-dermális módszerrel fájdalommentesen, egyszerűen és a legmagasabb hatékonysággal tudjuk visszajuttatni a szervezetbe, amely ott azonnal beépül és aktivizálódik, nem okozva mellékhatásokat.

Kérje hormon tanácsadóink segítségét!